Suomalaisesta bussikissasta sometähti – seuraajia jo yli 18 000

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bussissa omistajansa kanssa mielellään matkustava Pluto-kissa hurmaa niin Vantaalla kuin maailmallakin. Kissasta on nimittäin tullut sometähti sen tähdittämien TikTok-videoiden ansiosta.

Valkoharmaa ja pyöreäposkinen Pluto-kissa matkustaa usein HSL:n busseissa valjaissa ilman kuljetuskoppaa. Vilkkaassa bussissa oleskelu ei vaikuta haittaavan lemmikkiä, päin vastoin. Kissan omistaja Kristiina kommentoi Helsingin Sanomille Pluton jopa halauvan usein vieraiden kanssamatkustajien syliin.

Pluton omalla Plutobussikissa-tillä on TikTokissa jo yli 18 000 seuraajaa. Tykkäyksiä videot ovat keränneet reilusti yli miljoona kappaletta. Bussien penkeillä leppoisasti makoileva bussikissa kerää suosiota myös videoiden kommenttikentissä, jotka täyttyvät nopeasti ihastelevista kommenteista ja emojeista.

@plutobussikissa Tired passanger 😭😴 #cat #travellingcat #buscat #bussikissa #finnish #finland #foryou #sinullesivu #sinulle #kissa #tired #hsl ♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

@plutobussikissa ♬ Popular – From "Wicked" Original Broadway Cast Recording/2003 – Kristin Chenoweth