Christina Aguilera yläosattomissa – silikonia vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin poptähtiin takavuosina lukeutunut Christina Aguilera nousi kuuluisuuteen teinitähtenä vuosituhannen vaihteessa, mutta sittemmin ura on hiipunut selvästi. Viime vuosina Christina on puhunut useasti ulkonäköpaineista ja siitä miten hän arvostaa omaa vartaloaan. Ikääntymisen myötä Xtina on säilynyt upeassa kunnossa.

Viime aikoina Xtinan rintoja on epäilty silikonitäytteiseksi, ja nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa joukon arkistokuvia. Niistä ensimmäisessä Aguilera poseeraa nojatuolilla yläosattomissa ja vain kädet intiimien ruumiinosien peittona.

Viime vuoden joulukuussa 40 vuotta täyttänyt Christina Aguilera rakastaa kameralle laittautumista, mutta hän kertoi taannoin itsensä arvostamisen olevan tärkeintä. Tähden mukaan hän haluaa opettaa sen myös kuusivuotiaalle Summer-tyttärelleen. Taannoin hän kertoi vihanneensa huippulaihana olemista ja ryhtyneensä keräämään painoa täytettyään 21 vuotta.