Erin meikkaa autossa: ”Artistina oleminen on yhtä glamouria?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen pitkän linjan poptähti Erin Anttila aloittaa parin viikon päästä ikärajattoman konserttisalikiertueen. Nyt nainen on julkaissut TikTok-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän meikkaa autossa ollessaan matkalla Radio Novan haastatteluun.

Autossa meikatessaan Erin toteaa, että moni luulee artistina olemisen olevan yhtä glamouria. Todellisuudessa se on muun muassa automatkoilla meikkaamista. Erin muisteli myös Nylon Beat -aikoja ja sitä miten he tapasivat Jonnan kanssa valmistautua erilaisiin kuvauksiin.

Erin kertoi, että hän ja Jonna olivat myöhässä Ilta-Sanomat -lehden kansikuvauksista, jonne he meikkasivat metromatkan aikana. Ajat ovat hieman muuttuneet siitä, koska nykyään artistit saavat ammattimeikkaajan käyttöönsä kuitenkin silloin kun kyse on lehden kansikuvan kuvauksista.

@_erinofficial_ artistin työnkuvaan kuuluu kaikenlainen säätö. Tässä olen matkalla Radio Novaan promoomaan mun parin viikon päästä alkavaa konserttisalikiertuetta, joka on muuten ikärajaton ❤ #erin #konserttikiertue #makeup #säätö #artistinasuomessa #nylonbeat #annamunrakastaa ♬ alkuperäinen ääni – Erin Anttila