Julia Fox tyrmäsi nettiväitteet: ”Varallisuuteni ei todellakaan ole 30 miljoonaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Fox sai nopeasti lisää maailmanlaajuista tunnettuutta tapaillessaan noin vuosi sitten avioerosta toipuvaa Kanye Westiä. Julia Foxilla on paljon faneja TikTokissa, jossa nainen kertoo rehellisiä mielipiteitään asiaan kuin asiaan liittyen.

Malli päätti taannoin esitellä hänen New Yorkin asuntonsa, jota pitää melko vaatimattomana ainakin suhteessa niihin asuntoihin, joita muilla julkkiksilla tuntuu olevan. Videosta tuli viraalihitti ja se aiheutti paljon ihmetystä ja keräsi runsaasti kommentteja.

Moni ihmetteli sitä minkä vuoksi Julia Fox elää kaksivuotiaan Valentino-poikansa kanssa niin vaatimattoman näköisesti. Heidän mielestään asunto oli ahdas ja sotkuinen ottaen huomioon sen, että näyttelijätähden nettovarallisuus on internetistä löytyvien tietojen mukaan 30 miljoonaa dollaria.

Julia Fox otti tuoreella videollaan tähän kantaa ja kertoi, että hänellä ei ole 30 miljoonaa dollaria. Fox myös tarkensi, että hänen mielestään kukaan ei tarvitsekaan niin paljon rahaa. Hänellä saattaisi olla kuitenkin varaa kalliimpaankin asuntoon, mutta nykyisellä asunnolla on tunnearvoa.

– Kannoin poikani kyseiseen kotiin sairaalasta. Se on Valentinon koti ja haluan, että hänen elämänsä on normaalia. En halua kasvattaa hänestä mitään kusipäätä, Julia Fox kommentoi.

Moni myös ihmettei sitä miten naisella on kalliisiin haute couture -muotiluomuksiin varaa, mutta ei suurempaan kotiin. Julia Fox halusi tarkentaa, että monet hänen yllään nähdyistä vaatteista on saatu ilmaiseksi tai lainaan muotisuunnittelijoilta.

@juliafox Replying to @richardsangiulia7 ♬ original sound – Julia fox