Lisa Marie Presley laihdutti 22 kiloa ennen kuolemaansa – apuna lääkkeet ja opioidit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin menehtynyt Lisa Marie Presley oli laihduttanut viikkoja ennen kuolemaansa äärimmäisellä painonpudotusohjelmalla. Hän halusi näyttää hoikalta ja parhaalta mahdolliselta Elvis-elokuvan palkintogaalojen aikana. Hän laihtui yli 20 kiloa kuuden viikon aikana ennen Golden Globes -gaalaa.

Hän kuoli kaksi päivää gaalan jälkeen. Perheestä kerrotaan TMZ-lehdelle, että Lisa Marie söi taas opioideja ja kärsi riippuvuuksista, joiden kanssa hän kamppaili usein elämänsä aikana. Lisäksi hän vauhditti painonpudotustaan laihdutuslääkkeiden avulla.

Lisa Marie nähtiin kahdessa haastattelussa Golden Globes -gaalan aikana. Ihmiset huolestuivat näkemästään. Hän oli laiha, sekoili puheessaan ja muutenkin epävakaan oloinen. Hän joutui pitämään ystävästään kiinni seisoessaan. Hänen kuolinsyynsä selvittäminen odottaa toksikologisten tulosten valmistumista. Tämä voi kestää kuukausia.

Lisa Marie Presley menehtyi sydänkohtauksen seurauksena.