Madonnan maailmankiertue lähenee – julkaisi lisää päivämääriä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Madonna valmistautuu tällä hetkellä uuteen maailmakiertueeseen, jonka siivittämänä tähti juhlii 40-vuotista uraansa. Tuleva maailmankiertue kattaa 35 kaupunkia eri puolilla maailmaa ja tiistaina tähti julkaisi lisää konserttipäivämääriä kiertueelleen.

Madonnan edellisestä kiertueesta peruuntui 14 showta koronapandemiasta ja tähden loukkaantumisista johtuen. Nyt nainen kuitenkin aikoo palata esiintymislavoille suuremmin kuin koskaan ja on julkaissut lisää konserttipäivämääriä Los Angelesiin, New Yorkiin ja Lontooseen, jossa kysyntä lipuille on ollut Daily Mail -sivuston mukaan valtava.

Osa The Celebration Tour -kiertueen keikoista myytiin loppuun vain minuuteissa. Suomessa tähteä ei tälläkään kertaa nähdä, vaan lähin esiintyminen on Tukholman Tele 2 Arenalla 28. lokakuuta. Madonnasta oli juuri tekeillä hänen elämästään kertova elokuva, jonka laulajan oli määrä itse ohjata. Elokuvan tuotanto on kuitenkin lykätty nyt hamaan tulevaisuuteen, koska Madonna haluaa keskittyä vain kiertueeseen valmistautumiseen.