Beyonce lähtee maailmankiertueelle – lähin konsertti Tukholmassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin supertähti Beyonce suuntaa maailmankiertueelle. Suomessa artistia ei tosin tälläkään kertaa nähdä. Suomalaisille lähin konsertti järjestetään länsinaapurissa.

Renaissance-kiertue alkaa toukokuussa Euroopassa ja jatkuu heinäkuussa Pohjois-Amerikassa. Kiertueen ensimmäinen konsertti järjestetään 10. toukokuuta Friends Arena -jalkapallostadionilla Tukholmassa. Kyseessä on kiertueen ainoa Pohjoismaiden keikka.

Ruotsin jälkeen Beyonce suuntaa muun muassa Belgiaan, Iso-Britanniaan, Ranskaan, Espanjaan, Ranksaan ja Saksaan. Hampurissa 21. kesäkuuta järjestettävä stadionkeikka lienee maantieteellisesti toiseksi lähin Suomea.

Beyonce vietti usean vuoden ajan taukoa esiintymisestä, mutta keikkatauko päättyi tammikuussa yksityistapahtumassa Dubaissa. Artistin tuorein Renaissance-albumi julkaistiin viime kesänä. Levy on ehdolla lukuisten Grammy-palkintojen saajaksi.

 

https://www.instagram.com/p/CoHxOQhrTHX/