Ed Sheeran kertoi sometaukonsa syyn: ”Turbulenssia yksityiselämässä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin konsertoimassa käynyt brittiläinen Ed Sheeran lukeutuu tämän hetken suurimpiin nimiin popmusiikin maailmassa. Laulaja-lauluntekijä rikkoi taannoin uuden virstanpylvään musiikin suoratoistopalvelu Spotifyssä olemalla suoratoistopalvelun ensimmäinen artisti, joka on kerännyt itselleen Spotifyssä yli 100 miljoonaa seuraajaa.

Ed Sheeran on viime aikoina julkaissut sosiaalisessa mediassa vain keikkoihin liittyvää promootiota ja tiedottanut musiikkiin liittyvistä asioista. Hän ei itse ole ollut Instagram-kanavallaan läsnä eikä ole halunnut puhua suoraan esimerkiksi tarinoissaan seuraajilleen. Nyt hän paljasti poissaoloonsa syyn.

Mies on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen yksityiselämässään on ollut turbulenssia, minkä vuoksi hän ei ole halunnut tulla esittämään sosiaaliseen mediaan olevansa hyväntuulinen. Ed Sheeranin läheinen ystävä Jamal Edwards menehtyi viime vuonna äkillisesti sydänkohtaukseen, jonka kokaiinin ja alkoholin yhteisvaikutus oli aiheuttanut.