Juomahyllyille keväällä uusia lonkeromakuja – maistaisitko näitä?

Ruoka · Tim Isokivi

Lonkerosta puhuttaessa viitataan tyypillisesti perinteiseen gini- ja greippijuomasekoitukseen. Kauppojen hyllyillä on kuitenkin nykyään myös lukuisia versioita suosikkijuomasta. Kevään aikana myyntiin ilmestyy jälleen uusia makuja.

Koff lanseeraa kaksi uutta lonkeromakua, metsämansikan makuisen Wild Stawberryn ja Mangon. Uutuudet saapuvat ensimmäisiin kauppoihin myyntiin 6. helmikuuta. Alkoholina toimii tälläkin kertaa gin, ja juomat on maustettu sokerilla. Juomat sisältävät tuttuun tapaan alkoholia 5,5 prosenttia.

– Lonkerokategoria kaipaa lisää väriä ja herkullisia makuja. Kuluttajatutkimuksemme mukaan sekä mango että metsämansikka sijoittuvat tällä hetkellä uusien makuvaihtoehtojen kärkeen, kertoo Sinebrychoffin lonkeroista vastaava tuotepäällikkö Juha Saloranta tiedotteessa.