Kerry Katona kävi vatsan kiristysleikkauksessa kahdesti – ensimmäinen vei itsetunnon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Atomic Kitten -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut laulaja Kerry Katona tekee nykyään omaa soolouraansa ja toimii myös juontajana. 42-vuotias tähti perusti taannoin itselleen myös oman OnlyFans-sivuston, jossa hän myy paljastelevia kuvia faneilleen. Tällä hetkellä nainen toipuu toisesta vatsan muotoilu- ja kiristysleikkauksesta.

Kerry Katona ei ollut tyytyväinen vartalonsa ulkonäköön, minkä vuoksi hän päätti mennä vatsan kauneusleikkaukseen. Vatsan kauneusleikkauksessa potilaan vatsasta poistetaan rasva ja liiallinen iho, minkä jälkeen myös navan kohtaa kohotetaan. Leikkauksella tavoitellaan hoikempaa ulkomuotoa ja etenkin keskivartaloa. Katonan leikkaus ei kuitenkaan onnistunut ensimmäisellä kerralla.

Kerry Katona on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen ensimmäinen leikkauksensa ei onnistunut. Vatsa jäi naisen mukaan hyvin suureksi ja oli pitkään turvonnut. Hänen vartalonsa vei naisen itsetunnon eikä hän pystynyt miettimään mitään muuta koko päivänä kuin oman vatsansa ulkonäköä. Sen vuoksi kaunotar päättikin mennä vielä uuteen vatsan kauneusleikkaukseen, joka hänen onnekseen onnistui hänen toivomallaan tavalla.