Radio Nova saa oman festivaalin – mukana Adam Lambert ja Black Eyed Peas

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen festivaalikesään ilmestyy tänä vuonna uusi tulokaas. Radiokanava Radio Nova saa kesäkuussa oman, Helsingin Suvilahdessa järjestettävän Radio Nova -festivaalin. Esiintymässä on sekä suomalaisia että ulkomaisia nimiä.

Kaksipäiväisen festivaalin päätähtinä esiintyvät American Idolista kuuluisuuteen noussut yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Adam Lambert, R&B-kokoonpano Black Eyed Peas ja näyttelijänäkin tunnettu laulaja Jason Derulo. Ulkomailta esiintymään saapuvat myös muun muassa yhdysvaltalainen Kelis, ruotsalainen Icona Pop ja brittiläinen Rag’n’Bone Man.

Radio Nova festivalin lavalle nousevia artisteja julkistetaan lisää vielä helmikuun alkupuolella. Tapahtuma järjestetään Suvilahdessa 16.-17. kesäkuuta 2023. Liput saapuva myyntiin 13. helmikuuta.