Kuusivuotias käytti isänsä puhelinta – tilasi 900 euron arvosta ruokaa kotiin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuusivuotiaan lapsen isä koki taannoin melkoisen yllätyksen Yhdysvaltojen Michiganissa. Kodin ovelle alko yllättäen ilmestyä ruokalähettiä ruokalähetin perään. Tilanteen taustalla oli älypuhelinta käyttänyt lapsi.

Grubhub-palvelun ruokalähettejä alkoi ilmestymään Keith Stonehousen kotiin lauantai-iltana. Lähetit kantoivat mukanaan eri annoksia shawarmasta salaatteihin ja juustoranskalaisista voileipiin. Lopulta Keith tajusi, että tilaukset olivat hänen älypuhelimellaan leikkineen kuusivuotiaan Mason-pojan tekemiä.

Keith yritti soittaa ravintoloihin saadakseen tilaukset loppumaan, mutta häntä neuvottiin ottamaan yhteyttä Grubhubiin. Ylimääräinen ruoka jaettiin lopulta naapureiden kanssa. Lasku kohosi lopulta 1 000 dollariin eli noin 900 euroon.

Grubhub tarjosi hyvitystä tapahtuneesta lahjakorttien muodossa. Kuusivuotiaan vanhemmat toivovat tapauksen toimivan Masonille opetuksena rahan käytöstä. Älypuhelinta hän ei ainakaan pääse käyttämään vähään aikaan.

– Yritin selittää Masonille, ettei tämä ole hyvä juttu. Hän vain nosti kädet ilmaan ja kysyi, joko pepperonipizzat tulivat. Minun täytyi poistua hetkeksi huoneesta. En tiennyt, pitäisikö olla vihainen vai nauraa, Keith kertoi MLive.com-uutissivustolle.