Kylie Jennerin kuopus täytti vuoden – julkaisi koskettavan videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner ja Travis Scott saivat vuoden 2022 helmikuussa toisen lapsensa. Taannoin poikalapsen paljastettiin saaneen susimaisen nimen Wolf, mutta pariskunta ilmoitti myöhemmin vaihtavansa sen. Kylie Jenner paljasti vasta tänä vuonna hänen poikansa oikean nimen olevan Aire.

Nyt Kylie Jennerin kuopus täyttikin jo vuoden. Jenner julkaisi poikansa yksivuotissyntymäpäivän kunniaksi hänen TikTok-kanavalleen suloisen videon, jossa nähdään koskettavia hetkiä vuoden ajalta. ”Hyvää syntymäpäivää Aire. Rakastan sinua”, Kylie Jenner kirjoitti videonsa yhteyteen.

Nykyään vanhemmat Kylie Jenner ja räppäri Travis Scott eivät enää asu saman katon alla vaan päättivät hetki sitten toistamiseen erota. He erosivat jo aiemmin myös pariskunnan esikoisen Stormin vauva-aikana, mutta palasivat myöhemmin takaisin yhteen.

@kyliejenner

happy birthday Aire. i love you

♬ you are my sunshine – christina perri