Somesiivooja Auri Kananen julkaisi kirjan – voiko siivoamiseen rakastua?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tampereelta kotoisin olevalla Auri Kanasella on somekanavillaan yli 12 miljoonaa seuraajaa ympäri maailman. Ilmaiseksi todella sotkuisia ja likaisia koteja siivoava Kananen tietää, että paikkojen puhtaana pitämiseen voi rakastua. Samalla saa hoidettua hyvinvointiaan.

Aurin siivousrakkauskirja on teos, jossa siivouksen sometähti jakaa parhaat oppinsa ja rohkaisevan elämäntarinansa. Hän on singahtanut maailmanlaajuiseen suursuosioon siivousvideoillaan, joissa hän puhdistaa ja järjestää ilmaiseksi jopa asuinkelvottomaksi muuttuneita koteja sekä antaa arkisia, kaikille sopivia siivousvinkkejä.

– Kirjassa Auri kertoo, miten masennusta poteneesta nuoresta tuli puhtausalan ammattilainen ja supersuosittu siivooja. Samalla hän paljastaa siivousfilosofiansa, joka ehkä yllättää fanitkin. Aurin opeilla kuka tahansa voi oppia rakastamaan siivousta, kustannusyhtiö Otavasta luvataan.