Victoria’s Secret -malli sai Voguen kansikuvasta 250 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. 31-vuotias DiDonato on nyt tehnyt videolla paljastuksia, jotka liittyvät muotialaan ja mallin töihin.

Emily DiDonato julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa hän kertoi erilaisia faktoja mallin töihin liittyen. Ensimmäiseksi tähti paljasti, että miesmallit saavat alalla paljon vähemmän palkkaa kuin naiset. Miehet valittavat tästä DiDonaton mukaan todella usein kuvauksissa, mutta häntä asia ei juurikaan kiinnosta.

Emily Didonato myös paljasti, että mallit saavat paljon vähemmän palkkaa muotilehtien kansikuvista kuin moni uskoisin. Esimerkiksi Voguen kansikuvauksista, johon sisältyy lehden sisällä olevat kuvat myös, malli voi saada enintään 250 dollaria. Logiikka näin pienessä palkkiossa on se, että malli investoi omaan uraansa pääsemällä esimerkiksi Vogue-lehteen. Lehdessä ajatellaan, että kuvaukset ovat mallille hieno ponnahduslauta ja arvokasta näkyvyyttä, minkä vuoksi työstä ei malleille juurikaan makseta.

@didonatoemily Fun facts using @coveyskin ♬ original sound – Emily DiDonato