Harry Stylesille huudeltiin kiitospuheen aikana: ”Beyoncen olisi pitänyt voittaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä aikoinaan tunnetuksi tullut Harry Styles on tehnyt todella menestyksekästä soolouraa. Nyt hän voitti Grammy-gaalassa Vuoden albumi -palkinnon, mutta kaikki eivät näyttäneet olevan asiasta innoissaan.

Kun Harry Styles nousi lavalle vastaanottamaan palkintoa, hän piti koskettavan kiitospuheen. Puheen aikana yleisöstä huudeltiin Stylesille, että hänen tulisi poistua lavalta. Eräs yleisön jäsen huusi, että Beyoncen olisi pitänyt voittaa. Harry Stylesin entinen tyttöystävä Taylor Swift nousi seisomaan miehen puolustukseksi ja osoitti näin tukensa Stylesille.

Harry Stylesin kiitospuhe on myös herättänyt paljon keskustelua. Puheen aikana Styles totesi, että palkinnon saaminen tuntuu hänestä poikkeuksellisen hyvältä, koska tällaista ei tapahdu hänen kaltaisilleen. Moni on ihmetellyt mitä Styles tarkoitti, koska hänhän on valkoihoinen miesoletettu eikä missään nimessä kenenkään sortama. Styles taisi kuitenkin tarkoittaa sitä, että poikabändistä soolouralle lähteneitä ei usein palkita arvostetuilla pysteillä.

@mads.hs harry can never just have his moment☹️ #harrystyles #grammys #hslot #loveontour ♬ original sound – mads🍒