MTV-teiniäiti Amber Portwood lopetti sarjassa – menetti toisenkin lapsen huoltajuuden viime vuonna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:n Teen Mom OG -realitysarjasta tunnettu Amber Portwood on ilmoittanut eroavansa kuuluisasta sarjasta. Jo aiemmin huhuttiin tuotannon suunnittelevan naiselle potkuja epäasiallisen käytöksen vuoksi, mutta hän ehti irtisanoutumaan sarjasta ennen potkuja.

– Tämä oli hänen oma päätöksensä. Häntä ei erotettu, The Sunille kerrotaan.

Portwoodin odotetaan ilmoittavan eroamispäätöksestä virallisesti lähipäivien aikana. The Sun väittää, että Portwoodilla ei ole tarkkoja suunnitelmia tulevaisuutensa suhteen, mutta se saattaa hyvinkin liittyä kiinteistöihin. Hän suunnittelee talojen flippaustoimintaa.

Heinäkuussa 2022 Amber menetti nelivuotiaan poikansa Jamesin huoltajuuden entiselle poikaystävälle Andrew Glennonille, joka on sittemmin muuttanut Kaliforniaan taaperon kanssa. Portwood on ollut osa MTV:n teiniäitikonseptia siitä lähtien, kun hän toivotti 14-vuotiaan tyttärensä Leahin tervetulleeksi entisen kihlattunsa Gary Shirleyn kanssa vuoden 2009 jaksossa 16 & Pregnant.