Pamela Anderson otti yhteyttä Britney Spearsiin – kirjoitti poptähdelle kirjeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

1990-luvun kohutähti Pamela Anderson pääsee kertomaan tarinansa omin sanoin tuoreessa Netflixin dokumenttielokuvassa. Rakkaudella, Pamela -niminen dokumentti nousi ilmestyessään Netflixin katsotuimmaksi elokuvaksi. Dokumentti on pysytellyt listan kärjessä, vaikka ensimmäisellä sijalla se ei enää alkuviikosta ollut.

Ihailunsa Pamela Andersonia kohtaan on myös ilmaissut poptähti Britney Spears. Kun Britney Spears kertoi sosiaalisessa mediassa olevansa Andersonin fani, 55-vuotias näyttelijä päätti ottaa häneen yhteyttä. Pamela Anderson halusi kirjoittaa laulajalle henkilökohtaisen kirjeen.

Pamela Anderson kertoi Daily Mail -sivuston mukaan halunneensa ottaa Britney Spearsiin yhteyttä siksi, että heillä on samanlaisia kokemuksia. ”Se on hyvin vaikeaa kun lähimmät ihmiset pettävät sinut tai yrittävät hyötyä sinusta. Olet vain rahakone. Se sattuu”, Pamela Anderson kertoi.