Heidin kaula-aukko käänsi katseet gaalassa – kuva kertoo miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Heidi Klum on esitellyt 49-vuotta vanhaa vartaloaan kylpyhuoneessa Instagram-kameralle. Naisen päällä on ollut pelkästään valkoinen body. Asun kaula-aukko antoi hieman enemmän, kuin sosiaalisessa mediassa on tapana esitellä.

Klumilla on 10,2 miljoonaa seuraajaa, jotka ovat nyt päässeet ihastelemaan sosiaalisessa mediassa hänen näyttävää asuvalintaa Grammy-gaalan punaisella matolla. Heidi ei nimittäin tuttuun tapaansa kovin paljon kurvejaan piilotellut.

Heidi Klum poseerasi taannoin tyttärensä Leni Klumin kanssa rinnakkain alusvaatekampanjassa. Osa ihmisistä kritisoi asiaa, mutta Heidi on ainoastaan ylpeä yhteiskuvauksista. Heidin virallinen sukunimi on Kaulitz, sillä hän on naimisissa Tokio Hotel -yhtyeen kitaristin Tom Kaulitzin kanssa. Malli on syntynyt Saksassa, mutta muutti 90-luvulla Yhdysvaltoihin luomaan huippumallin uraa.