Kylie Jennerin kuumat lomakuvat saavat jatkoa – poseerasi uima-altaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin julkkisperheen nuorin supertähti Kylie Jenner ja hänen kumppaninsa Travis Scott saivat vuoden 2022 helmikuussa toisen lapsensa. Pian Aire-pojan saamisen jälkeen pariskunta päätti toistamiseen erota ja nyt Kylie Jenner näyttääkin nauttivan elämästään jälleen sinkkunaisena.

Kylie Jenner on tällä hetkellä todellisella paratiisilomalla. Nainen on suunnannut Turks- ja Caicossaarille kahden hyvän ystävänsä, Anastasia Karanikolaoun ja mallina toimivan Fai Kahdran kanssa. 25-vuotias tähti on luonnollisesti julkaissut matkaltaan hyvin seksikkäitä biksukuvia. Katso kuvat tästä.

Kylie Jenner julkaisi jo aiemmin lomaltaan kuvasarjan, jossa tähti poseeraa biksuissa kameralle. Nyt kuumat biksukuvat ovat saaneet jälleen jatkoa kun Jenner on pukenut ylleen pinkit metallinhohtoiset biksut ja poseeraa ne yllään uima-altaan luona.