Britney Spears aiottiin panna kahdeksi kuukaudeksi eristykseen – lääkäri pelasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spearsin mielenterveys on ollut yksi viihdemaailman puhutuimpia aiheita viime kuukausien ajan. Äskettäin hänen miehensä Sam Asghari, managerinsa, interventioterapeutti ja lääkärit suunnittelivat väliintuloa Britney Spearsille.

Laulajaa yritettiin saada hoidon piiriin sekä viettämään kahden kuukauden pituinen eristysjakso kotonaan, Yhdysvaltojen Los Angelesissa. Page Sixille kerrotaan nyt, että Britney Spearsin interventiota ei koskaan tapahtunut, koska sitä pidettiin lopulta tarpeettomana.

– Valitettavasti mediassa liikkuu tällä hetkellä paljon harhaluujoa, mutta Britneyllä on kaikki hyvin. Suuri osa jutuista on liioiteltuja ja pahasti vääristyneitä, sisäpiiriläinen kertoo.

Interventio oli tiettävästi suunniteltu tiistaiksi, mutta suunnitelmat lopulta hylättiin. Laulajan sisäpiiriin kuuluvat ihmiset olivat alkaneet olla huolissaan hänen hyvinvoinnistaan lääkitykseen liittyvän ongelman vuoksi. Laulaja on toistuvasti korostanut, ettei hän ole sairas.