Realityohjelman multimiljonäärit vankilaan – tytär sai hermoromahduksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Atlantassa asuva multimiljonääriä Todd Chrisley on esiintynyt televisiokameroille hulppeaa elämäänsä esitellen. Mukana sarjassa on ollut hänen omistautunut vaimonsa Julie ja pariskunnan viisi lasta. Perhe on elänyt näennäisesti täydellistä elämää nauttien kaikesta, mitä rahalla voi ostaa.

Todd ja Julie Chrisley, tuomittiin pankkipetoksista ja veronkierrosta kesäkuussa ja he ovat aloittaneet vankeusrangaistuksensa suorittamisen. Perheen 25-vuotias tytär Savannah Chrisley joutuu nyt huolehtimaan pienemmistä sisaruksistaa.

– Ei ole helppoa kasvattaa pienempiä sisaruksia. Toissailtana hajosin totaalisesti. Yritin löytää 10-vuotiaalle Chloelle oikeita vaatteita käydäkseni vanhempieni luona vankilassa. Istuin vain lattialle ja aloin itkeä, nuori nainen kertoo Unlocked With Savannah Chrisley -podcastissa.

– En ole äitini. Kuinka minä selviydyn tästä? En tunne olevani tarpeeksi hyvä tai kykeneväinen tekemään kasvatustyötä, jota hän on tehnyt koko ikänsä, hän jatkaa ja paljastaa, että seuraavana päivänä pikkusisko oli kuitenkin kehunut hänen huolenpitotaitojaan, koska oli valmistanut illalliseksi nuudeleita.

Lehtitietojen mukaan 53-vuotias Todd tuomittiin 12 vuodeksi vankeuteen, kun taas 49-vuotias Julie sai seitsemän vuotta vankeutta. Molemmat määrättiin 16 kuukauden koeajalle vapautumisensa jälkeen. Todd suorittaa tuomionsa Pensacolan liittovaltion vankilaleirillä, kun taas Julie on kahden tunnin päässä liittovaltion rangaistuslaitoksessa Mariannassa.