Harry Styles voitti neljä BRIT Awards -pystiä – juhli Lizzon kanssa aamuun asti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä aikoinaan tunnetuksi tullut Harry Styles on tehnyt todella menestyksekästä soolouraa. Hän voitti aiemmin Grammy-gaalassa Vuoden albumi -palkinnon, ja nyt tähden voittoputki on saanut jatkoa BRIT Awards -gaalassa.

Harry Styles voitti juuri järjestetyssä 2023 BRIT Awards -gaalassa huimat neljä palkintoa. Toisin sanoen tähti vei voiton jokaisessa kategoriassa, jossa hän oli ehdolla. Mies vei myös kaikkein arvostetuimman Vuoden artisti -palkinnon.

Harry Styles on juhlinut voittoaan muiden artistien kanssa. Daily Mail -sivuston mukaan mies jatkoi juhlimista gaalan päätyttyä Lizzon ja Wet Legin kanssa aamuviiteen saakka. Tähtien pöytä oli notkunut sushista, samppanjasta ja seurue oli pelannut illan aikana pokeria.