Jari Litmanen pizzakuskina – video paljastaa hulvattoman kohtauksen

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jari Litmanen tunnetaan parhaiten menestyksekkäästä jalkapallourastaan, mutta pian hänet nähdään viheriön sijaan valkokankaalla. Litmanen näyttelee perjantaina ensi-iltansa saavassa Risto Räppääjä ja villi kone -elokuvassa.

Litmanen näyttelee elokuvassa puhuvaa pizzalähettiä. Etukäteen Youtubessa julkaistussa kohtauksessa Litmasen hahmo toimittaa Riston Rauha-tädille Il Capitano -nimisen pizzan. Pizzalähetti puhuu Italiaa, mikä johtaa yllättävään tilanteeseen.

Kyseessä ei ole Litmasen ensimmäinen elokuvarooli. Jalkapalloilija nähtiin myös vuonna 2020 ilmestyneessä Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvassa. Siinä hän näytteli hollantia puhuvaa van Houten -hahmoa.

Risto Räppääjä ja villi kone -elokuvan päärooleissa nähdään Otso Törmälä, Meri Lahikainen, Minka Kuustonen, Jenni Kokander ja Ylermi Rajamaa. Mara Sidin ohjaama elokuva saapuu ensi-iltaan 17. helmikuuta 2023.