Katie Price meikkasi kahdeksanvuotiaan tyttärensä juhliin – someraivo repesi kuvista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen povipommi Katie Price on viiden lapsen äiti. Lapsille on kolme eri isää. Nyt hän on meikannut kahdeksanvuotiaan Bunny-tyttärensä siskonsa häihin ja fanien vastaanotto on ristiriitaista.

Bunny Hayler poseeraa valokuvassa vahvasti meikattuna. Pikkutytöllä on meikkivoidetta, poskipunaa, luomiväriä, kulmakynää ja huulikiiltoa. Settiin kuuluu tietysti myös ajan henkeen sopivat, massiiviset irtoripset. Kuva on kauhistuttanut katsojia.

– Tämä ei sovi lapselle, yksi kommentoi.

Hän sanoittaa monen muun ajatukset siitä, että tyttö on söpö, mutta meikkiä on aivan liikaa hänen ikäisekseen. Bunnyn ulkonäkö muistuttaa suuresti lapsimissien vastaavia meikkaustyylejä, jotka ovatkin herättäneet nykyään runsaasti pohdiskelua siitä, onko lasten ulkonäköä soveliasta – tai edes heidän henkiselle kehitykselleen tervettä – muokata keinotekoisesti meikkaamalla.

– Kaunis, pieni tyttö. Hän ei tarvitse noin paljon meikkiä. Hän on vasta lapsi.