Räppäri Sana upeana somekuvassa: ”Oon aina kantanu leimaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti 50 Centin lämmittelijänä taannoin nähty suomiräppäri Sana on musiikkinsa lisäksi kunnostautunut viime aikoina sosiaalisessa mediassa, jossa hänen suosionsa on ollut kasvamaan päin. Nyt vuorossa on uusi upea somepäivitys.

Ystävänpäivän kunniaksi Sana poseeraa Instagramin tilillään näyttävässä vaaleanpunaisessa asussa, jonka toppi on melko antava. Kurvikas räppäri kääntää se yllään taatusti jokaisen miehen pään oli sitten esiintymislavalla tai ei. Kuvansa yhteydessä Sana toteaa seuraavaa.

– Oon aina kantanu leimaa, tunteeton kusipää niin ne mua sheimaa. En oo kusipää, vaan legenda. Ps. Hyvää ystävänpäivää ja rakkautta just sulle, olin sitten sun mielestä se kusipää tai legenda, Sana kirjoittaa.