Bam Margera kertoi saaneensa Elvikselle kuuluneen sormuksen – Priscilla Presley kiisti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen Jackass-tähti Bam Margera on jälleen otsikoissa. Elviksen ex-vaimo Priscilla Presleyn pojan, Navarone Garcian kanssa ystävystynyt Margera kertoi saaneensa lahjaksi rocklegendalle kuuluneen sormuksen. Presley on kiistänyt asian.

Margera jakoi Instagramissa kuvia, joissa hän poseerasi Priscilla Presleyn kanssa. Hän kertoi TMZ-sivustolle ystävystyneensä Priscillan kanssa tämän pojan kautta. Margeran mukaan hän sai tältä lahjaksi Elvikselle kuuluneen sormuksen ja viitan.

Priscilla Presley kuitenkin kertoi myöhemmin TMZ:lle, ettei hän antanut Margeralle lahjaksi mitään Elvikselle kuulunutta. Presleyn mukaan hänellä ei ollut hajuakaan, kuka Margera oli poikansa kutsuttua Jackass-tähden kylään. Presleyn mukaan Margera halusi poseerata yhteiskuvassa hänen kanssaan ja jakoi kuvat myöhemmin somessa ilman lupaa.

– Emme halua olla poikani kanssa enää yhteydessä Margeran kanssa. Hän on mielestäni epärehellinen ja epävakaa ihminen, Presley avautui julkaisulle.

Margera on sittemmin pyytänyt anteeksi Presleyltä ja Garcialta käytöstään. Hän korjasi aikaisempia kommenttejaan ja kertoi somessa saaneensa sormuksen ja viitan Elviksen ex-vaimon sijaan Garcialta. Margeran mukaan hän aikoo itse teettää Garcialle 10 000 dollarin arvoisen Heartagram-korun.