Emily Ratajkowski ei ole enää sinkku – alastomana somekuvassa miehen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen huippumalli Emily Ratajkowski alkoi pian avioeronsa jälkeen tapailemaan naistenmiehenä tunnettua koomikkoa Pete Davidsonia, joka oli ennen huippumallia pitkässä suhteessa Kim Kardashianin kanssa. Ratajkowskin ja Davidsonin romanssi jäi kuitenkin melko lyhyeksi. Nyt kaunotar on jälleen löytänyt rinnalleen uuden miehen.

Emily Ratajkowski on alkanut tapailemaan Eric André -nimistä koomikkoa. Pariskunta päätti ilmoittaa alkaneesta parisuhteesta sosiaaliseen mediaan hyvin näyttävällä kuvalla. André julkaisi kanavalleen kuvan, jossa hän makaa sohvalla alastomana ja pitelee viinilasia kädessään. Peilin kautta nähdään, että myös kuvan ottanut Emily Ratajkowski on ilman pikkuhousuja pelkissä rintaliiveissä.

Emily Ratajkowski erosi viime syksynä aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Eroilmoitus tuli julkisuuteen pian sen jälkeen kun Sebastian Bear-McClardin huhuttiin pettäneen vaimoaan. Parilla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa 2021 syntynyt Sylvester.