Paparazzi yritti haastaa Kanye Westin tappeluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin kerrotaan tehneen valituksen paparazzeista ystävänpäivänä, koska he haastoivat Westiä tappeluun. Paparazzit parveilivat hänen ympärillään räppärin liikkuessa Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevalla Sunset Boulevardilta. West ilmoitti kuvaajista viranomaisille.

West Hollywoodin poliisiasemalta kerrottiin Page Sixille, että yksi kuvaaja oli joutunut suukopuun Kanye Westin kanssa. Sen jälkeen kuvaaja haastoi julkkista tappeluun kanssaan. West ja hänen tiiminsä suuntasi poliisiasemalle pyytämään apua. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus ilmeisesti häirinnästä.

Tammikuun lopussa Kanye lähestyi naista, joka kuvasi häntä autostaan. Kanye sanoi naiselle, että halusi yksityisyyttä, koska oli tällöin lastensa kanssa. Hänen kerrotaan heittäneen naisen puhelimen maahan sen jälkeen. Miehellä on ollut ongelmia ennenkin yli-innokkaiden fanien kanssa.