Tammerfestiin K-18-ikäraja – tähtinä mm. Portion Boys ja Samu Haber

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaupunkitapahtuma Tammerfestiin tulee tänä kesänä merkittävä muutos. Festivaali on tänä vuonna suunnattu aikuisille, sillä koko Ratinanniemen alueelle tulee 18 vuoden ikäraja. Tapahtuman pääkonseriii järjestetään 20.-22. heinäkuuta 2023.

Tammerfestin Ratinanniemen pääareenan ohjelma on nyt julkistettu. Uusia julkistuksia ovat Apulanta, Portion Boys, Samu Haber, Gasellit, Scandinavian Music Group, Teflon Brothers, Ida Paul & Kalle Lindroth, BESS ja Frans Harju. Jo aiemmin julkisettuja esiintyjä edustavat VV eli Ville Valo, Haloo Helsinki!, Arttu Wiskari, Elastinen, Suvi Teräsniska ja Olavi Uusivirta.

Tammerfestin päätöspäivälle on luvassa vielä kaksi myöhemmin julkistettavaa isoa kotimaista nimeä. Tapahtuman järjestäjien mukaan päätös antaa Ratinanniemen festivaalialueelle K-18-ikäraja sujuvoittaa liikkuvuutta ja lisää viihtyvyyttä.

– Asiaa selvitettiin kuullen kaikkia osapuolia. Yleisöstä 1% on ollut aiemmin alaikäisiä ja alaikäisten kävijöiden määrä on ollut laskusuunnassa vuosittain, kertoo tuotantopäällikkö Jonna Pihkala tiedotteessa.