Bryan Cranston näytteli Walter Whiteä viimeisen kerran – tältä se näytti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Bryan Cranston tunnetaan parhaiten Breaking Bad -sarjasta. Hän näytteli siinä Walter Whiteä, kemian opettajaa joka syöpään sairastuttuaan alkaa valmistamaan metamfetamiinia.

Cranston on palannut rooliin vielä Breaking Badin jälkeenkin. Hän esitti Whiteä El Camino -elokuvassa ja viime vuonna Better Call Saul -sarjan viimeisellä kaudella. Nyt Cranston on nähty todennäköisesti viimeistä kertaa roolissa yllättävissä merkeissä, PopCorners-maissilastumainoksessa.

– Tämä saattaa olla se hetki, kun Breaking Bad siirtyy eläkkeelle. Minulla on ollut tilaisuuksia palata Walter Whiten rooliin. Tein niin Aaron Paulin El Caminossa ja Better Call Saulissa. Joka kerta kuvittelemme kyseessä olevan viimeinen kerta. Nyt meihin otettiin yhteyttä PopCornersista ja päätimme palata rooleihin vielä kerran, Cranston kuvaili Extra-sivustolle.

PopCornersin Breaking Bad -teemainen mainos esitettiin Yhdysvalloissa amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelun, Super Bowlin mainostauolla. Se on sittemmin julkaistu myös verkossa.