Esimakua Jokerin jatko-osasta: Tältä Lady Gaga näyttää Harley Quinnin roolissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2019 kohuelokuva Joker saa jatkoa. Joaquin Phoenixin rinnalla jatko-osassa nähdään poptähtenä parhaiten tunnettu Lady Gaga. Hänen on paljastettu näyttelevän elokuvan versiota Harley Quinnista, Jokerin viettelemänä rikosten polulle päätyvästä psykiatrista.

Joker: Folie à Deux -nimisestä jatko-osasta saatiin hieman esimakua ystävänpäivänä. Ohjaaja Todd Phillips jakoi Instagramissa kuvan, jossa Gagan hahmo nähdään läheisissä tunnelmissa Phoenixin Jokerin kanssa. Elokuvan on määrä ilmestyä ensi vuonna.

– Hyvää ystävänpäivää, Philips kirjoitti kuvatekstissä.

Joker: Folie à Deux -elokuvan on ennakkoon vihjailtu olevan musikaali, joten Lady Gaga pääsee todennäköisesti hyödyntämään roolissa myös musiikillisia taitojaan. Ensimmäinen Joker-elokuva oli ilmestyessään maailmanlaajuinen hitti. Se nousi sittemmin kaikkien aikojen eniten rahaa tuottaneeksi K-16-ikärajaa Yhdysvalloissa vastaavan R-luokituksen saaneeksi elokuvaksi.