Eva Longoria paljasti nuorekkaan vartalonsa salaisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni kuusi vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Tähti on viettänyt viime aikoina rauhallista perhe-elämää, minkä lisäksi hän on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että hän on saanut siron vartalon takaisin vanhoihin mittoihinsa lapsen saamisen jälkeen.

Eva Longorialla ja José Bastonilla on neljävuotias poika, Santiago Enrique. Raskauden jälkeen 47-vuotias Eva Longoria on viettänyt paljon aikaansa kuntosalilla karistaakseen raskauskilot. Nyt hän on kertonut The Healthy -lehden tekemässä haastattelussa miten hän on onnistunut pitämään itsensä niin upean näköisenä vuodesta toiseen.

Eva Longoria on yksi niistä tähdistä, jotka eivät ulkonäkönsä puolesta tunnu vanhenevan koskaan. Tähti kertoi pitävänsä itsestään huolta treenaamalla viisi kertaa viikossa aamuisin yhden tunnin ajan. Sen lisäksi Longoria meditoi joka päivä. Ihoaan tähti kertoo kiinteyttäneensä raskauden jälkeen etenkin vatsan alueelta hoitomuodolla, jossa käytetään hyväksi radiofrekvenssiteknologiaa.