Iggy Azalea puolusteli OnlyFansiin liittymistä: ”Haluan tienata vartalollani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialaisräppäri Iggy Azalea yllätti taannoin faninsa liittymällä OnlyFans-palveluun vastoin hänen aikaisempia kommenttejaan. Tähti julkaisee usein seksikkäitä kuvia omalla Instagram-kanavallaan, mutta tarjoaa maksua vastaan faneille nyt vielä paljastavampia kuvia.

Iggy Azalea kertoi Emily Ratajkowskin podcastin vieraana ollessaan, että hän kyllästyi siihen, että muut tienasivat hänen vartalollaan. Hän itse koki saavansa kaikista pienimmän maksun.

– Olen tehnyt niin paljon rahaa ulkonäölläni ja vartalollani levy-yhtiölle ja muille ihmisille. Sain aina pienimmän siivun kaikesta. Nyt haluan saada kaikki vartaloni ulkonäöllä tienatut tulot suoraan itselleni, tähti kommentoi.

Iggy Azalean mielestä OnlyFansiin siirtyminen oli järkevää siitäkin syystä, että hän joka tapauksessa julkaisee itsestään seksikkäitä kuvia. Nyt hän vain saa niistä myös rahaa. Aiemmin Iggy Azalea on kommentoinut, että hänen OnlyFans-tilinsä ei tule sisältämään pelkästään eroottista materiaalia. Artisti on suunnitellut julkaisevansa palvelussa Hotter Than Hell -projektiinsa kuuluvia valokuvia, kappaleita, videoita, piirroksia ja muuta sisältöä. Kuukausijäsenyys tilille maksaa 25 dollaria.

@emrata

Iggy Azalea on High Low todsy discussing OnlyFans, cosemetic surgery and control.

♬ original sound – Emrata