Jen Selter säväyttää uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu julkkiskaunotar Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Jen poseeraa uima-altaan reunalla biksuissa, joiden alaosa paljastaa hänen pakaransa kokonaisuudessaan. Ei liene yllätys, että takapuolestaan tunnettu Selter haluaa esitellä juuri pakaroitaan auliisti seuraajilleen.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.