Maria Arreghini palvoi aurinkoa – ei jäänyt keneltään huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas italialainen 24-vuotias opiskelija Maria Arreghini on tällä hetkellä yksi Instagramin kuumista nousevista tähdistä. Arreghini tienaa itselleen sievoisia summia mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Nyt näin on tapahtunut vuorostaan Dubain auringon alla.

Nyt näyttävä kaunotar on kuvattu nauttimassa aurinkolomasta Dubaissa, jossa hän ei varmasti jäänyt keneltään huomaamatta povensa ansiosta. Kaksivärisiin biksuihin pukeutunut vaaleaverikkö sai kuvilleen nopeasti suuren suosion sosiaalisessa mediassa.

Maria Arreghinilla on pian myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.