Meghan Markle oli liian kallis hoviin – kuninkaallinen työskentely estettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin tuli kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Buckinghamin palatsin nykyinen kuningas vahvisti, että prinssi Harry ja Meghan Markle eroavat virallisesti työstään kuninkaallisen perheen jäseninä. Tämä tarkoitti sitä, että Harry ja Meghan aikoivat elättää itse itsensä ilman hovin taloudellista tukea.

Prinssi Harry on kertonut muistelmissaan, että hänen isänsä oli ollut erittäin kiinnostunut siitä, kuinka Meghan Markle tulisi elättämään itsensä avioliiton jälkeen. Kuningas sanoi suoraan, että hänellä ei riitä varallisuuta – tai oikeastaan edes halua naisen palkkaamiseen. Hän ehdotti Harrylle, että Meghan jatkaisi näyttelemistä.

– En voi maksaa kenenkään muun puolesta enää. Minun on jo maksettava veljestäsi ja Catherinesta, Charlesin kerrotaan sanoneen.