OnlyFans-malli Coconut Kittyn väitetään kuolleen – joutui aiemmin nettikiusaajien uhriksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useat eri viihdelehdet ympäri maailmaa uutisoivat, että kalifornialainen äiti ja OnlyFans-malli Diana Deets, joka tunnettiin netissä nimellä Coconut Kitty, on tehnyt itsemurhan 12. helmikuuta. Asia vahvistettiin hänen Instagram-sivullaan olleessa ilmoituksessa, mikä on osoitettu kaikille Coconutin ystäville ja faneille. Ilmoitus on nyt poistettu.

– Tämä on epäreilua. Elämä on epäreilua. Toivomme, että olisitte voineet tuntea hänet samalla tavalla kuin hänen ystävänsä ja perheensä tunsivat. Hän oli kuin valonsäde tähän maailmaan. Hän hehkui aina, julkaisussa kerrotaan hänelle yli 5,4 miljoonalle seuraajalleen.

Deets oli usein nettikiusaajien kynsissä, sillä hänen syytettiin photoshopanneen valokuviaan siten, että näytti niissä paljon nuoremmalta kuin todellisuudessa oli. Hänen ikäänsä ei tiedetä varmuudella vieläkään, mutta naisen uskotaan olleen 24-vuotias.

Hänen on kerrottu kärsineen masennuksesta, joka saattoi liittyä hänen työhönsä nettimallina toimimiseen. Ihmiset ovat julmia netissä, eivätkä aina muista käytöstapoja kommentoinnissa tai viestittelyssä. Vuoden 2021 Rolling Stone -lehdessä julkaistun artikkelin mukaan Deetsiä oli arvosteltu siitä, että hän muokkasi itsensä näyttämään lapselta – ja jotkut syyttivät häntä pedofiilien houkuttelemisesta sivustolleen.

– Olen kyllästynyt siihen, että ihmiset kommentoivat ulkonäköäni, Deets kertoi tällöin.

Hän kertoi yrittäneensä ensin ansaita rahaa myymällä akryylimaalauksiaan, mutta hänen täytyi saada lisätuloja. Hän loi Coconut Kittyn OnlyFansiin. Hän esitti tosielämän animehahmoa muokkaamalla kuviaan siihen tyyliin tietoisesti. Hän piti kuviaan digitaalisena taiteena, mikä ilmeisesti sai pikkusieluiset ja omaan elämäänsä tyytymättömät sekä heikosta itsetunnostaan katkeroituneet hyökkäämään hänen kimppuunsa netissä.

Mikäli tiedot pitävät paikkaansa, on hän tehnyt itsemurhan. Löysimme kuitenkin netistä tiedon, jonka mukaan hänen siskonsa olisi tehnyt itsemurhan ja hän itse olisi edelleen hengissä. Jäämme seuraamaan tilannetta.

Jos sinulla on itsetuhoisia ajatuksia, muista että apua on saatavilla. Ensimmäinen askel itsetuhoisen olon helpottamiseksi on kertoa tilanteesta jollekin. Voit aloittaa MIELI ry:n Kriisipuhelimesta 09 2525 0111, jos et tiedä kenelle läheiselle tai ammattilaiselle voisit kertoa olostasi.

Raportoi nettikiusaamisesta ja estä loukkaavia kommentteja julkaisevat käyttäjät.