Tamperelainen Lulua julkaisee debyyttialbuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen rock-yhtye Lulua julkaisee nimeään kantavan debyyttialbuminsa perjantaina 17. maaliskuuta. Yhtyeen soundin ytimessä on rock ja pop, mutta kappaleista löytyy myös vivahteita muun muassa iskelmästä ja bluesista. Albumilta on julkaistu singlet Elefantin hautausmaa, Lulu ja Hautajaiset, jotka ovat saaneet myös radiosoittoa.

– Levymme on täynnä väriloistoa ja kovaa tykitystä tunteesta toiseen. Bändi rokkaa hienosti yhteen ja soittamisen ilo on kyllä raidoilla läsnä. Meillä oli kyllä erittäin kivaa yhdessä – naurettiin, äänitettiin, syötiin, juotiin ja sit taas äänitettiin. Kyllä musan tekeminen on parasta, kun sitä saa duunata hyvien ystävien ja saunan kera, Lulua-yhtye iloitsee.

Virallinen levyjulkaisukeikka nähdään Tampereen YO-talolla 23. maaliskuuta.

Vielä ennen albumijulkaisua lohkaistaan neljäs ja viimeinen ennakkosingle Vuonot, joka ilmestyy suoratoistopalveluihin perjantaina 3. maaliskuuta.

– Tämä biisi oli ensimmäisiä kappaleita, joita alettiin työstämään levylle. Se oli myös ensimmäinen kappale, jolla lähestyimme levy-yhtiöitä. Uskomme, että juuri tämän kappaleen myötä saimme levytyssopimuksen ja homma lähti isolla rytinällä liikkeelle, yhtye kertoo.

Kaksi vuotta sitten perustetun Luluan johtohahmoina ja solisteina toimivat Miia Lepola ja Vesa Holmala, jotka ovat vaikuttaneet musiikkialalla jo pidempään. Lepolaan on voinut aiemmin törmätä Lepolan Akka & Kulkutauti -kokoonpanossa sekä Pink Floyd -tribuuttiyhtye Pulsessa. Vesa Holmala on julkaissut Holmala-artistinimellä musiikkia jo pitkään ja hän on voittanut Unelmastudio-kilpailun vuonna 2020. Valokuvataiteilijana Holmala voitti taannoin Eisa Maestro -valokuvakilpailun.

17.3. Suisto, Hämeenlinna (+ Uniklubi)

23.3. Yo-talo, Tampere (Levyjulkkarit)

29.3. Bar Loose, Helsinki

6.4. Ravintola Sarvi, Kyröskoski

11.4. Metso Live, Tampere

14.4. Poppari, Jyväskylä

21.4. Taphouse, Seinäjoki

12.5. Hönöbaari, Tampere