Assembly järjestetään viikonloppuna – pelaamista, somevaikuttajia ja eturivin artisteja

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen suurin pelitapahtuma Assembly Winter järjestetään Helsingin messukeskuksessa 23.-26. helmikuuta 2023. Luvassa on pelaamista ja monen sortin viihdettä kellon ympäri neljän päivän ajan. Ohjelma on järjestäjien mukaan nyt entistä monipuolisempi.

Assemblyn eposrts-ohjelmaan kuuluvat tänä talvena muun muassa NHL Esports-maailmanmestaruusottelu ja Suomen huipputason CS:GO-ottelu. Tarjolla ovat myös Valorant Influencer Showmatch, Assymylly-taistelupeliturnaus sekä omilta konepaikoilta käytävät Casual Gaming-turnaukset. Ilman omaa konepaikkaa saapuvat kävijät pääsevät pelaamaan muun muassa Assygames ja Nintendo Switch -osastoilla.

Uutta Assembly Winterissä on Assembly Music. Tapahtuman päälavalle nousevat torstaina 23. helmikuuta Suomen eturivin räppärit Cledos ja Davi. Paulin Pelivideoista tuttu DJ Pauli puolestaan tekee päälavalla perjantaina ennennäkemättömän livekeikan.

– Pelaamisen ja esportsin lisäksi ohjelmassa on monenlaisia aktiviteetteja, vaikuttajia ja striimaajia, viihdettä ja artisteja sekä demoskene-ohjelmaa. Haluamme tehdä tapahtumasta houkuttelevan myös pelaajakohderyhmää laajemmalle yleisölle, kertoo tapahtuman Event Director Emilia Mikkola tiedotteessa.