Gisele Bündcheniä ei ole tunnistaa Voguesta – ensimmäiset muotikuvat eron jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gisele Bündchen on yksi menestyksekkäimmistä malleista. Bündchen on keskittynyt viime vuosina enimmäkseen perhe-elämäänsä, mutta nyt hän on palannut jälleen mallin töidensä pariin kunnolla. Supermalli on toiveikas tulevaisuutensa suhteen ja haluaa keskittyä tänä vuonna täysin uraansa mallina.

Gisele Bündchen toimi hetki sitten mallina Louis Vuittonin Yayoi Kusaman vaatekokoelman kampanjassa. Nyt 42-vuotias kaunotar nähdään Italian Voguen kannessa ja upeissa muotikuvissa. Naisen yllä nähdään todella erikoisia ja näyttäviä asuja, jotka korostavat kaunottaren pitkää ja treenattua mallivartaloa. Nainen on meikattu kuviin niin, että häntä ei ole edes tunnistaa Voguen kansikuvasta.

Gisele Bündchenin yksityiselämää ravisutti viime vuoden lopulla avioero. Gisele Bündchen ja Tom Brady päättivät erota 13 vuoden liiton jälkeen. Pariskunnalla on yhdessä kaksi lasta, 10-vuotias Vivian Lake Brady ja 13-vuotias Benjamin Rein Brady.