Ruisrock julkisti lisää esiintyjiä – mukana Zara Larsson, JVG ja Alma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turun Ruissalossa järjestetään 7.-9. heinäkuuta nuorten aikuisten suosima festivaali Ruisrock. Useina vuosina helteet ovat hellineet Ruissalon festivaalikansaa, minkä vuoksi tapahtumaa onkin pidetty myös Suomen Coachellana.

Ruisrock on paljastanut tällä hetkellä 53 esiintyjää, mutta lisää artistijulkistuksia on vielä luvassa kevään aikana. Tuoreimpia kiinnityksiä festareille ovat muun muassa kansainvälistäkin menestystä niittänyt ruotsalaisen popin kuningatar Zara Larsson. Ulkomaisia isoja nimiä edustavat myös yhdysvaltalainen rap-sensaatio Yeat ja konemusiikin suurnimi Skrillex.

Ruisrockissa nähdään tuttuun tapaan myös vaikuttava kattaus kotimaisia nimiä. Festivaaleilla esiintyvät muun muassa ABREU, Alma, BEHM, Antti Tuisku, Cledos, Erika Vikman, Gettomasa, Haloo Helsinki!, KUUMAA, JVG ja monia muita.