Instagramin valta vaihtui – popkaunotar ohitti Kylie Jennerin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman seuratuimpiin nuoriin tähtiin lukeutuva Kylie Jenner oli pitkään Instagramissa seuratuin nainen. Samalla hänen tilinsä on ollut koko Instagramin neljänneksi seuratuin kanava heti Instagramin oman kanavan, Christiano Ronaldon sekä Lionel Messin kanavien jälkeen.

Nyt Kylie Jennerin on kuitenkin seuraajamäärissä ohittanut laulaja ja kosmetiikka-alan yrittäjä Selena Gomez. Selena Gomez pääsi hetki sitten tasoihin Kylie Jennerin kanssa kun heillä kummallakin oli 380 miljoonaa seuraajaa. Nyt Gomezilla on kuitenkin yli 381 miljoonaa seuraajaa.

Instagramin kuningatar vaihtuu siinä mielessä erikoiseen aikaan, että naisten ympärillä on juuri ollut erikoinen kohu. Selena Gomez julkaisi alkuviikosta Instagram-tarinan, jossa hän kertoi laminoineensa kulmakarvojaan liikaa. Sen jälkeen Kylie Jenner julkaisi yhdessä Hailey Bieberin kanssa tarinan, jossa he esittelivät kulmakarvojaan ja kirjoittivat kuvaan: ”Oliko tämä vahinko”.

Hailey Bieber ja Kylie Jenner ovat vakuuttaneet, että kyse ei ole Selena Gomezin kiusaamisesta. Erikoinen sattuma kulmakarvoja koskevassa julkaisussa tapahtui kuitenkin juuri sen jälkeen, kun naiset lakkasivat seuraamasta Selena Gomezia. Selena Gomezkaan ei seuraa Bieberiä tai Jenneriä.