Darcey Silva toimii siskonsa kaasona – ei ymmärrä ex-miehensä valintaa bestmaniksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta julkisuuteen noussut Yhdysvaltojen Connecticutista kotoisin oleva Darcey Silva etsii edelleen rakkautta. Hänen siskonsa Stacey on ollut asian kanssa onnekkaampi ja uusii vihkivalansa näyttävässä hääjuhlassa. Darcey on saanut kunnian olla kaaso.

Kun Darcey saa tietää, että Staceyn mies Florian haluaa Darceyn entisen kihlatun Georgin bestamanikseen, hän on järkyttynyt ja hämmentynyt. Darcey uskoo tilanteen olevan kiusallinen heille molemmille. Darceyn vastalauseista huolimatta Florian on vakaa päätöksensä suhteen eikä peräänny.

– Tämä tilanne tulee viemään kaiken huomion hääjuhlista. Georgin valitseminen bestmaniksi on kaaoksen resepti, Darcey sanoo siskolleen.

Darcey ja Stacey on suunnitellut yhteistä hääjuhlaa jo vuosien ajan. Darceyn ero muutti suunnitelmat. Näyttäisi kuitenkin siltä, että hän pääsee alttarille Georgin kanssa, mutta hieman erilaisissa rooleissa kuin alunperin oli tarkoituksena.