Mikä annnos! Juha Mieto söi Tampereella lähes kilon pippuripihviä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurikkalainen hiihdon olympiavoittaja ja entinen kansanedustaja Juha Mieto voitti menestyksekkäällä urallaan peräti yhdeksän mitalia arvokisoissa, ja yksi niistä oli olympiakulta viestihiihdossa. Hänet muistetaan myös sadasosasekunnilla Ruotsin Thomas Wassbergille hävitystä 15 kilometrin hiihdon olympiakullasta. Nyt Mieto on herkutellut Tampereella.

Suurikokoiselle Miedolle on aina maistunut ruoka, ja hänet mämmin kulutustaan on ihmetelty viime vuosina. Eilen Juha Mieto tapasi Tampereella muita suomalaisia olympiavoittajia, ja kävi sitä ennen ruokailemassa pippuripihvistään tunnetussa Salud-ravintolassa.

Tamperelaisesta ravintolasta julkaistiin Kalervo Kummolan toimesta valokuva, jossa nähtävä Mietaan annoskoko hämmentää somessa. Kuvassa Miedon lautasella nähdään kolme kolmensadan gramman pippuripihviä, eli yhteensä pihviä on lautasella 0,9 kiloa. Tällainen annoskoko lienee melko harvinainen missä tahansa ravintolassa.

– Mietaan Jussi valmistautuu olympiavoittajien kokoukseen 900 gramman pippuripihvillä Tampereen Saludissa. Puheenjohtaja Korjus seuraa katseella, Kalervo Kummola kertoo kuvansa yhteydessä.