Emily Ratajkowski kuvasi tanssimistaan – taapero matki liikkeitä vieressä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emily Ratajkowski erosi viime syksynä aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Eroilmoitus tuli julkisuuteen pian sen jälkeen kun Sebastian Bear-McClardin huhuttiin pettäneen vaimoaan. Parilla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa 2021 syntynyt Sylvester.

Nyt Emily Ratajkowski julkaisi TikTok-kanavalleen videon, jossa nähdään miten hän kuvaa itseään tanssimassa. ”Äitiys LOL”, Ratajkowski kirjoittaa kuvatekstissään. Videon avulla mallikaunotar haluaa näyttää millaista hänen somesisältönsä luominen nykyään on.

Sylvester on aina mukana kaikeissa ja tälläkin videolla nähdään kuinka pikkuinen katselee äitiään ja yrittää matkia naisen tekemiä jalkaliikkeitä. Videon kuvaajan arvellaan olevan tunnettu koomikko Eric André, jonka kanssa nainen vahvisti suhteensa ystävänpäivänä.

@emrata

Motherhood LOL

♬ original sound – Emrata