Perheenäiti biksuissa – sometähden rehellinen kuva ihastuttaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin kahdeksan vuotta sitten sosiaalisessa mediassa naiset ryhtyivät kapinaan normaalien vartaloiden puolesta. Moni kyllästyi lehtien käsiteltyihin kuviin ja siihen, että vatsamakkaroita, selluliittia eikä raskausarpia näkynyt missään. Naiset alkoivat esitellä sen seurauksena omia kurvejaan ja paljasta ihoa Instagramissa.

Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa on jo monta suosittua kanavaa, jossa naiset iloitsevat vartaloistaan ja levittävät kehopositiivisuuden sanomaa. Yksi tälläisistä kanavista on bloggaaja Sarah Nicole Landryn ylläpitämä thebirdspapaya-tili, jossa nainen esittelee elämäänsä neljän lapsen äitinä.

Sarah Nicole Landry on kertonut avoimesti vaikeuksistaan nähdä itsensä kauniina etenkin viimeisimmän raskautensa jälkeen. Sometähti julkaisi taannoin upean peilin kautta otetun kuvan, jossa hän poseeraa mustissa biksuissa. Nainen näyttää todella upealta eikä häpeile raskauksien muuttamaa vartaloaan.

Kuvan avulla Sarah Nicole Landry on halunnut peräänkuuluttaa kaikenlaisten vartaloiden kauneutta ja tarvetta olla yhteiskunnassa hyväksyttyjä. Eniten hän haluaa kuitenkin antaa huomiota kuvan avulla sille tosiasialle, että kaikkien kehojen kohdalla ei tänä päivänäkään vielä toteudu esimerkiksi ihmisoikeudet. Nainen toivoo, että raskausarpien ja vatsamakkaroiden tuijottamisen sijaan keskityttäisiin myös siihen.