Devin Brugman palvoi aurinkoa – miesten päiväuni toteutui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas julkkiskaunotar Devin Brugman poseeraa sosiaalisessa mediassa ajoittain lomakuvissa yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia.

Nyt Brugman on julkaissut sosiaalisessa mediasa näyttävän kuvakoosteen, jossa hänet nähdään nauttimassa kesäisestä tunnelmasta biksuissa. Samalla hänen vartalonsa pääsi upeasti oikeuksiinsa.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä uimapukujen mallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.