Aikuisviihdetähti joutui onnettomuuteen kuvauksissa – mursi elimensä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australialainen entinen huumediileri ja moottoripyöräjengin jäsen Liam Ellis teki elämäntpamuutoksen vietettyeen neljä vuotta vankilassa. Hän löysi uuden uran aikuisviihteen parissa. Nyt työ on kuitenkin kokenut kolauksen.

34-vuotias Ellis oli kuvaamassa kohtausta, joka oli määrä julkaista OnlyFans-palvelussa. Hän kuitenkin loukkasi sukuelimensä kesken nopeatempoiseksi kuvaillun aktin. Vamman vakavuus selvisi vasta myöemmin.

– En ajatellut asiaa sen enempää silloin, mutta jonkin ajan päästä sukuelimeni muuttui täysin mustaksi. Googlasin asiaa ja kävi selväksi, että se oli murtunut, Ellis kuvaili West Australian -lehdelle.

Leikkaukseen joutuneelle Ellisille määrättiin lääkkeitä, joiden tarkoituksena on estää häntä kiihottumasta liikaa. Sen vuoksi hän ei voi toistaiseksi tehdä työtään. Vankilatuomionsa jälkeen Ellis työskenteli hetken aikaa öljyteollisuuden parissa, mutta totesi tienaavansa parempia summia aikuisviihdealalla.