Ashley Graham ihastuttaa rehellisellä kuvallaan – esitteli paljaan vatsansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham synnytti vuosi sitten terveet kaksospojat Malachin ja Romanin. Heidän lisäkseen naisella on hänen miehensä Justin Ervinin kanssa myös kolmevuotias poika Isaac.

Ashley Graham on positiivisen minäkuvan ja kehorauhan sanansaattaja. Nainen on esitellyt sosiaalisessa mediassa rehellisesti hänen vartalonsa muuttuvia muotoja sekä odotusaikana että heti synnyttämisen jälkeen. Nyt edellisestä raskaudesta on kulunut vuosi ja Ashley Graham on näyttänyt miltä hänen vatsansa näyttää nyt.

Ashley Graham on saanut paljon kiitosta seuraajiltaan siitä, että hän on paljastanut vatsansa jälleen kerran Instagramissa. Kuvassa mallikaunotar puristaa käsillään vatsaa, jossa nähdään raskauden jälkeensä jättämiä arpia. Kuvan kommenttikenttä alkoi nopeasti täyttymään sydämistä ja liekki-emojeista.